sâmbătă, 12 februarie 2011

Profetii stiintifice 2011

Citesc revista Lumea - stiri, opinii, articole din actualitatea politicii globale si istoriei universale, deconspiratii, spionaj, globalism - cu sufletul la gura, desi stiu, de fiecare data, ca imi adanceste o oarecare depresiune si o dorinta acuta de a nu sti nimic din toate nebuniile lumii acesteia.
De asemenea, mai apare un fenomen: acela ca omul are putinta de a fi cat se poate de serios atunci cand este implicat intr-o situatie, context tragic, dar privind in ansamblu istoria evenimentelor se amuza de desertaciunea tuturor actelor umane. Cum sa nu te amuzi cand citesti pagini intregi despre cum personajul SUA ameninta personajul Iran, iar personajul Iran il are in spate pe personajul Rusia, care, pentru ca nu are o armata bine pusa la punct, ci doar armament nuclear de ultima ora, la randul lui s-a aliat cu personajul China, devenit superpotent si o amenintare reala a personajului Japonia, prietena recenta a puternicului personaj SUA. Toate aceste personaje si inca atatea altele, ca niste furnici prevenitoare, si-au agonisit la greu armament nuclear, desi, cum dezvaluia un om politic, nici unul dintre ele nu le-ar folosi pentru ca aceasta ar insemna sinucidere curata, nu?, asa cum nici in al Doilea Razboi Mondial nu s-au folosit armele chimice, chiar daca toate puterile le detineau. Masuri de precautie pe bani multi...
Insa, articolul "Profetiile oamenilor de stiinta pentru 2011", p.79, mi-a lasat cel mai mult un gust amar.
Extrag doar cateva din cele 24 de profetii, prefigurate de 41 de specialisti din domenii ale stiintei si sociologiei, ca si experti cu capacitati cognitive si paranormale.
  • "Se va pastra un trend crescator al cutremurilor de pamanat (...). Situatia se datoreaza unor alinieri de astre ceresti care maresc forta gravitationala a complexului Soare-Luna."
  • "Frecventa de rezonanta Scumann va fi in crestere, ceea ce va face sa para ca ziua are 12 ore, in loc de 16 perceptibile (...). Este motivul pentru care multora li se pare ca timpul trece mult mai repede si ca, in intervalul 1990-1998, anii au trecut cu mult mai greu decat acum. Ca atare, in 2011 ni se va parea ca timpul trece de doua ori mai repede ca in 1986, de pilda, un an de atunci - ca perceptie - va fi egal cu doi ani in 2011."
  • "O mare parte din oameni vor incepe, datorita schimbarilor gravitationale, de poli, de radiatii cosmice, dar si cele electromagnetice, sa evolueze pe plan paranormal. Din ce in ce mai multi isi vor descoperi capacitati extrasenzoriale, psihokinetice, puternic magnetice etc. (...). In 2012, se va propune ca, la facultatile de medicina, sa se studieze aceste materii, iar absolventii sa fie triati pe baza abilitatilor parapsihologice" (spitalele vor avea personal calificat in energii bio).
  • "Pe plan medical vom asista la descoperiri exceptionale, ca niciodata pana acum, leacul impotriva unor forme de cancer (...)."
  • "In cercetare, se va descoperi o gena responsabila cu procesul de incetinire a imbatranirii, controlabila din punct de vedere medicamentos, care va face ca durata medie de viata a oamenilor sa creasca in scurt timp la 100 de ani sau chiar peste."
  • "Din punct de vedere al particolelor, in 2011 va fi descoperit bosonul Higgs, se va afla ca exista o multitudine de universuri paralele, ca viata nu este decat o proiectie si o tranzitie tridimensionala (...). Faptul ca se va afla ca exista viata dupa moarte, conform unor oameni de stiinta, va creste rata sinuciderilor, in schimb, se va opri declansarea unor conflicte armate majore."
  • "Cei care conduc lumea vor lucra din 2011 la vedere catre un guvern mondial, catre o unitate bancara unica, electronica, inregistrabila si manipulabila prin cipuri aflate la purtator."
  • "Va fi anuntata descoperirea unei noi arme, foarte puternice, de natura psihologica, ce va putea controla fiecare individ sau comunitati de indivizi de la distanta, prin intermediul unor forme de unde ce nu au mai fost folosite pana acum in acest scop."
  • "Va incepe sa fie conceput un program avansat pentru energii neconventionale, pentru dezvoltarea celor solare, eoliene, pentru aparitia mijloacelor de transport bazate pe forme de conbustibili, altii decat cei fosili."
  • "Se va descoperi ca energia in stare pura poate fi manipulata cu ajutorul gandului si ca microcurentii din creierul uman pot actiona ca niste trepte de viteza ce pot multiplica energii foarte puternice."
Brr...

Un comentariu:

  1. No bine dara mai zaludo, da tu esti citita sau esti scrisa? Cred ca de fapt esti dictata:)
    Semnat: autorul edictului de la Milan, Nostrabarbatus...

    RăspundețiȘtergere